2014 - 2017

Hvad er Dynamofabrikken?

Kort fortalt er Dynamofabrikken et kontorfællesskab og projekthus for mindre virksomheder, freelancere, kreative folk og specialestuderende. Vi forsøger at skabe dynamiske rammer, hvor virksomheder og studerende kan bliver inspireret af hinanden. Ud over at være fast beboere kan man være løst tilknyttet Dynamofabrikken. Vi har flere organisationer og projektgrupper som fra tid til anden benytter vores lokaler til workshops, stormøder, generalforsamlinger, arbejds weekend og hovedkvarter for deres arbejde.

Vi har prioriteret store fælles arealer, som i dagstimerne er åbne for venner af huset. Der er, i overført betydning og som regel også i praksis, åbne døre, og der summer af liv og Idéer.

Tankerne bag

Tanken med Dynamofabrikken er at drive et fællesskab der kan mere end blot at huse folk. Vi vil gerne være et åbent sted hvor spændende og kreative mennesker mødes. Derfor har vi også valgt at blande studerende med virksomheder. De studerende som ofte kun sider her et semester, bidrager med nye input og vinkler til virksomhederne og rammerne i Dynamofabrikken. Virksomhederne bidrager med viden om deres fagområde, og kan etablere kontakt mellem den akademiske verden og erhvervslivet. Vi har flere enkeltmandsvirksomheder og freelancere, der ofte resulterer i spændende samtaler med de studerende der overvejer at starte som selvstændige.

Kort sagt er vores mål at skabe et kreativt sted, hvor nye ideer og initiativer kan opstå. Læs mere om hvem der bor her pt. under beboere.

 

Frokoststuen og fællesarealer

Speciale hubben

Køkkenet

Freelancer og flexrum

Mødelokalet

Enkeltmandsvirksomheder

Køkken og frokost stue

Beboere i Dynamoen, opgjort i, personer i dagligdagen

%

Større virksomheder

%

Enkeltmands virksomheder

%

Specialestuderende

%

Freelancere og Flex

Dynamofabrikken i billeder

Lej til Event og Arrangementer

Det er muligt at leje Dynamofabrikken til receptioner, events, undervisning, møder, konfirmationer, generalforsamlinger, weekend workshops, konferencer osv. Det er de store fællesarealer vi lejer ud – der vil være låst af til kontorene, så man ikke behøver være nervøs for, at sine gæster går forkert, når musikken spiller.

Vi har service, borde og stole til omkring 80 personer. Det lejede område er godkendt til 140 mennesker og vi har erfaring med, at der snildt er plads til så mange mennesker.

Leje til fest natten lang er som udgangpunkt ikke muligt, men skriv os en mail og fortæl os lidt om det, så kan det være vi kan finde ud af noget.

Leje en hverdagsaften

F.eks. møder, aften arrangmenter o.l.
DKK2000
  • Standard Hverdagsleje
  • Leje en hverdag efter kl. 17
  • Skriv til os

Leje af mødelokalet

Møder op til 10 personer
DKK200/½ Time
  • Lukket lokale
  • Post-it og kreative kontorartikler
  • Lys-projekter
  • Vi kan tilbyde forplejning i form af: Kaffe, The og bagværk

Ledige Pladser

Ledige pladser i Dynamofabrikken

Med 40 pladser til specialestuderende har vi fra måned til måned ledige pladser, da der er stor forskel på universtiernes afleveringsdatoer. Skriv til os og få en rundvisning eller følg med på facebook, hvor vi annoncerer fredagsbar og andre arrangementer der er åbne for alle. I flexrummet har vi ofte ledige pladser til freelancere eller andre der har brug for et sted at arbejde på deres projekter. De faste virksomhedspladser er for det meste afsat, men af og til sker der udskiftning, så skiv endelig til os, hvis det har interesse.

Specialeplads kr. (inc)

Flexplads kr. (ex)

Fast skrivebord kr. (ex)

Specialestuderende

Specialestuderende er en evig kilde til ny og spændende viden og vi har 40 pladser fordelt rundt i Dynamofabrikken. En specialeplads koster 800 kr. pr. måned. Skriv til os hvis dette kunne have interesse, så kan vi give en rundvisning og snakke om mulighederne.

Virksomhed

Vi huser meget forskellige typer af virksomheder og har alt fra konsulent- til produktionsvirksomheder. Vores rum er mere eller mindre optaget, så pt. kan vi kun tilbyde plads til enkeltmandsvirksomheder der mangler et skrivebord eller en flexplads. Prisen for en flexplads er 1.000 kr. ex. moms. pr. måned. Et skrivebord koster 2.200 kr. ex. moms. Se på facebook om vi har lavet et opslag om ledige pladser, eller skriv til os hvis dette kunne have interesse, så kan vi give en rundvisning og snakke om mulighederne.

Løst tilknyttet

Vi har løst tilknyttet personer og organisationer, som indgår på forskellige måder i Dynamofabrikken. Vi har oprettet denne mulighed til folk der primært har brug for faciliteter, som vi kan stille til rådighed på nogle skæve tidspunkter, dvs. primært efter kl. 16. Når man er løst tilknyttet har man nøgle til stedet og kan komme og gå som man vil, men man har ikke en fast plads. Prisen kan diskuteres afhængigt af behov. Skriv til os, via vores kontaktformular (eller på hello@dynamofabrikken.dk) hvis det er noget for dig/jer.

Organisationsplads

Vi elsker organisationer og det arbejde de gør frivilligt. Pt. huser vi to organisationer, som har to meget forskellige behov, og derfor har fået to forskellige priser. Fælles for dem er at de bruger vores faciliteter på de skæve tidspunkter, altså primært efter kl. 16.00 og til tider i weekenden. Hvis du har en forening, et frivilligt drevet projekt, eller et andet virke i den dur, er du meget velkommen til at tage kontakt til os, for at se om Dynamofabrikken kunne være noget for jer.

Beboere

Rebel Food er en virksomhed der organiserer street food aktører i København. De har sat sig for at hjælpe til en positiv udvikling af street food som koncept, og har en masse spændende koncepter i støbeskeen. Læs mere her: www.rebelfood.dk

David Jul, er uddannet Kaospilot og har stort fokus på de processer imellem mennesker, altså er David ekspert i organisationsudvikling. Pt. er David ved at skrive en bog om læring i gymnasiet. Læs mere om Davids metoder og projekter her: www.davidjul.dk

Makershirt er et lille trykkeri der trykker på t-shirt, kopper, muleposer og meget andet. Makershirt er et atypisk trykkeri, og de arbejder meget med hvad man kan i denne branche. Ud af dette er blandt andet Makershirt Workshop konceptet opstået. Der ud over har de forskellige samarbejder med kunstnere, der ønsker at udtrykke sig igennem tekstiltryk. Læs mere her: www.makershirt.dk

Jonas Ahm startede Ahm Production under sit studie, og har langsomt bygget det op. Jonas forstår at at skabe indhold og er især god til at fange stemningen i et firma eller til et event. Ud over film tager Jonas nogle virkelig gode billeder og er også Dynamofabrikkens husfotograf. Se Jonas’ billeder og film her: www.ahmproduction.com

Reality Bites arbejder for at studerende skal inspireres og derigennem reflektere over studiet og opnå mod/gejst til at handle på denne nye inspiration.

Børneundervisning omhandlende sygdom, sundhed og sund livsstil. Undervisning i akut førstehjælp til børn, målrettet voksne der arbejder med børn til daglig

Living IT Lab er sat i verden for at skabe positive sociale forandringer og nye muligheder for mennesker med handicap og socialt udsatte gennem udnyttelse af teknologi. Vi er not-for-profit. http://www.livingitlab.dk

Kalender

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller forspørgsler, så send os en besked eller kig forbi – men lav lige en aftale først, så vi er sikre på at vi er her.

Dynamofabrikken bor på: Hejrevej 34D, 2400 København NV

Dynamofabrikken

Du kan også skrive til os på: hello@dynamofabrikken.dk

Du kan også skrive direkte til en af os:

Esben Licht

Esben Licht

Co. Founder Dynamofabrikken

Esben@dynamofabrikken.dk

+45 20 65 67 63

Jonas Ahm

Jonas Ahm

Co. Founder Dynamofabrikken

Jonas@dynamofabrikken.dk

+45 23 67 03 03

Anne-Mette Saugbjerg

Anne-Mette Saugbjerg

Officemanager

Anne-Mette@dynamofabrikken.dk

+45 20 84 61 82

Dynamofabrikken, Hejrevej 34D, 2400 København NV